home nieuws band contact shop extra fanclub pers
fanclub
bietenblad

Zwarte Cross Magazine 'Harder!'

Wil je op de hoogte blijven van het wel en wee van de Jovinx en daarnaast ook regelmatig informatie ontvangen over het door de Jovinx georganiseerde Zwarte Cross Festival? Word dan lid van het Zwarte Cross Magazine 'Harder!'. In dit superglossy magazine krijg je allerlei info over de Zwarte Cross, maar daarnaast worden er ook waanzinnige tests beschreven, vind je diepzinnige interviews met bekende Nederlanders, fantastisch beschreven zin èn onzin en ga zo maar door. Het lidmaatschap bedraagt slechts € 15,00 per jaar en het brengt je veel voordelen, zoals o.a.:

  • Fanclubdag die alleen toegankelijk is voor leden van 'Harder!' en waar Jovink & the Voederbietels ook zullen optreden
  • Je krijgt het unieke Zwarte Cross Magazine 'Harder!' 3x per jaar (lente, herfst en winter) toegestuurd
  • Elk jaar de Zwarte Cross Krant (in juni/juli) op je deurmat
  • Voorrang bij het bestellen van campingkaarten voor het Zwarte Cross Festival

LID WORDEN?
Klik hier. Vul je gegevens in, druk op de knop versturen en klaar is Klara. Zo simpel gaat dat! 

Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging voor onbepaalde tijd. De jaarlijkse contributie bedraagt € 15,00. Mocht je nu halverwege het jaar lid worden dan betaal je ook de helft van de contributie over het jaar waarin je lid bent geworden. Het volgende jaar betaal je dan wel de volle mep van € 15,00.

Heb je vragen, tips, suggesties of klachten omtrent het Zwarte Cross Fanclubmagazine 'Harder!' of je fanclublidmaatschap, mail dan naar: harder@zwartecross.nl